0
Филе от сьомга Аспарагус
Филе от сьомга Аспарагус
Сьомга филе , Аспержи, Бейби царевички, Лимон
500гр.
16.90лв.
Избери
Лаврак сицилиана
Лаврак сицилиана
лаврак, скариди, Лимон, Песто
400гр.
16.90лв.
Избери
Ципура на Скара
Ципура на Скара
350гр
15.90лв.
Избери
Лаврак на Скара
Лаврак на Скара
350гр
14.90лв.
Избери

Количка

Вашата количка е празна