0
Френски картофи
Френски картофи
150гр
5.90лв.
Избери
Пържени Картофки
Пържени Картофки
200гр
5.90лв.
Избери
Пържени Картофки със Сирене
Пържени Картофки със Сирене
250гр
6.90лв.
Избери
Хрупкави картофи
Хрупкави картофи
200гр
5.90лв.
Избери

Количка

Вашата количка е празна