0
Телешко кюфте
Телешко кюфте
100гр.
2.90лв.
Избери
Суджук на скара
Суджук на скара
200гр
10.90лв.
Избери
Свинска Вратна Пържола
Свинска Вратна Пържола
250гр
8.90лв.
Избери
Домашна Наденица
Домашна Наденица
120гр.
2.20лв.
Избери
Кюфте
Кюфте
80гр
1.90лв.
Избери
Кебапче
Кебапче
80гр
1.90лв.
Избери
Пилешко Шишче
Пилешко Шишче
130гр.
3.50лв.
Избери
Пилешко Филе
Пилешко Филе
200гр
7.90лв.
Избери
Пилешка Пържола
Пилешка Пържола
200гр
6.90лв.
Избери

Количка

Вашата количка е празна