0
Скариди в сладко-лют сос и сусам
Скариди в сладко-лют сос и сусам
160гр.
12.90лв.
Избери
Хрупкави  пикантни Тогараши скариди
Хрупкави пикантни Тогараши скариди
200гр
13.90лв.
Избери
Миди пане
Миди пане
200гр
5.90лв.
Избери
Сотирани скариди със сос Чимичури
Сотирани скариди със сос Чимичури
160гр.
12.90лв.
Избери
Октопод със сос Сицилия
Октопод със сос Сицилия
160гр.
14.90лв.
Избери
Калмари на плоча
Калмари на плоча
200гр
11.90лв.
Избери
Хрупкави Калмари
Хрупкави Калмари
200гр
11.90лв.
Избери
Калмари в сладко - лют сос и сусам
Калмари в сладко - лют сос и сусам
200гр
11.90лв.
Избери
Скариди на плоча
Скариди на плоча
160гр.
13.90лв.
Избери
Хрупкави пикантни Тогараши калмари
Хрупкави пикантни Тогараши калмари
200гр
12.90лв.
Избери

Количка

Вашата количка е празна