ние

СМЕ

RedHot

PIZZA

РЕСТОРАНТИ

Вкусът Преди Всичко

Ред Хот Пица стартира своята дейност през 2011г. с идеята да доставя топли пици и свежи салати в дома или офиса. Днес може да се насладите на същия уникален вкус в ресторант „Ред Хот”, намиращ се в кв. Левски, ул. „Студентска“ 6, както и на Крайбрежната алея между Първа и Втора буна. През 2017г. открихме и новият ни ресторант, намиращ се в к-с „Слънчев Бряг“ – „Гранд Хотел Оазис“.

Левски ‘Студентска’6

Ред Хот умело съчетава вкусна храна, перфектно обслужване и прекрасна атмосфера за взискателния и модерен гост. За нас чувството на комфорт е също толкова важно, колкото и вкусната храна.За удобство на родителите и забавлението на техните малчугани сме обособили детски кът. За вашето спокойствие ще ви предоставим таблети, с които да наблюдавате стаята за игри. Вашите деца ще бъдат забавлявани от професионален аниматор с много игри, ще им бъдат прожектирани детски филмчета на видео стена.Това е и точното място за организиране на рождения ден на вашето дете.

Крайбрежна Алея

Red Hot Beach, част от веригата пица-ресторанти Red Hot Pizza, представя ресторант с непретенциозен, успокояващ интериор. Място, където можете да се насладите на невероятна гледка към морето. Докато се наслаждавате на уникалните и апетитни ястия , приготвени със старание от нашите майстор – готвачи, Ние ще се погрижим за вашите деца , където ще се забавляват в ни детски кът, наблюдавани и обгрижвани от нашите аниматори.Ресторантът разполага със 160 места в търговска зала и 60 места в зала с детски кът.

Работно време: всеки ден от 12:00 до 24:00

Слънчев Бряг

Red Hot Pizza, отвори и в к.к Слънчев Бряг! Ресторантът се намира на гърба ма Гранд Хотел Оазис, точно срещу входа на Royal Beach Mall. Red Hot Pizza, ще Ви посрещне със запазената марка на нашите ресторанти – усмихнат персонал, високо ниво на обслужване и вкусна храна. А вашите деца отново ще се забавляват при Нас, в Детска дискотека с музикална и танцува програма. Ресторантът разполага със 120 места в търговска зала и 40 места на вън и 60 места на терасата.

Работно време: всеки ден от 09:00 до 24:00

Red Hot Pizza на Картата