Общи Условия

Преди да направите поръчка през сайта www.redhotpizza.bg моля прочетете Общите условия, посочени по долу.

Условия за ползване на сайта www.redhotpizza.bg

Настоящите условия уреждат отношенията между собственика на сайта /онлайн пицарията/ и потребителите на електронната услуга. Всеки регистрирал се потребител трябва да спазва Общите условия. „Ред Хот България” ООД си запазва правото да променя информацията в сайта, както и Общите условия без предварително оповестяване.

Условия за поръчка и доставка

Работно време

Може да давате вашите поръчки ДЕНОНОЩНО 24часа

Регистрация

За да използвате услугата трябва да се регистрирате като попълните онлайн електронната регистрационна форма.

Избор на продукти

Продуктите, които предлагаме са разделени на КАТЕГОРИИ:

 • Пици
 • Пица – направи си сам
 • Салати
 • Аламинути
 • Напитки
 • Сосове

Системата Ви дава визуална представа за предлаганите ястия, актуални цени и грамажи. Когато направите своя избор натиснете бутона ИЗБЕРИ, който се намира в дясно от продукта. Автоматично след натискането на бутона продукта се добавя във вашата кошница. Това е пътя, по който трябва да минете, за да направите вашата поръчка с изключение на категорията Пица – направи си сам.

Как да си направите пица по ваш вкус?

Трябва да използвате категорията Пица – направи си сам.

 1. Избирате диаметъра на пицата.
 2. Избирате соса, с който искате да е направена вашата пица.
 3. Избирате съставките върху пицата.
 4. Избирате коричката на пицатаАвтоматично при избора на всяка една съставка тя се калкулира и по този начин се образува цената на вашата пица. Пицата е готова.
 5. Одобрете пицата и добавете в количката

Кошница

В кошницата се събират всички продукти, които сте избрали от менюто. От нея можете да изтриете продукт, ако искате да се откажете от него или да добавите нов преди поръчката да е изпратена.

Изпращане на поръчката

Поръчката е изпратена успешно, ако получите обаждане от диспечър за потвърждаване на поръчката/имейл с потвърждение. Ако не получите отговор – моля свържете се с нашия оператор на смяна на тел: 052 643737.

Доставка

Доставката на поръчаните продукти се извършва от куриери за Ред Хот Пица.

В рамките на 45минути поръчката Ви ще бъде доставена на посочения от вас адрес./ зависи в коя част на града/ В час ПИК /от 17.30ч до 19.30ч/ или в празнични дни времето за доставка може да се увеличи. Ако възникнат други непредвидими ситуации за забавяне ще бъдете уведомени. Молим да бъдем разбрани! Ние ще направим всичко възможно да стигнем до Вас експресно.

Плащания

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера в брой.

Рекламации

Когато получите вашата поръчката задължително проверете целостта и външния вид дали отговарят на стандартите в присъствието на куриера. Ако възникнат спорове или неуредици, потребителя има право да изпрати своето възражение на посочения имейл office@redhotpizza.bg

Фирма „Ред Хот България” ЕООД е собственик на сайта www.redhotpizza.bg

Oнлайн Пицария Ред Хот за поръчка и доставка на храна до дома и офиса.